Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Dopper Insulated 350ml Golvend Wit

€ 29,50

In winkelmandje

Levering binnen 2 werkdagen.

Dopper

Met een Dopper-fles ga jij de strijd aan met wegwerpplastic. Iedere verkochte fles draagt bij aan bewustwordingscampagnes rondom plasticvervuiling, educatie over plasticvrije oceanen en het opzetten van schoon drinkwater-projecten. Zodat iedereen een herbruikbare waterfles kan verkiezen boven een wegwerpwaterfles. Karmapunten? Zeker weten. Join the Wave Op Wereldoceanendag in 2020 lanceerde Dopper de Dopper Wave. De wereldwijde beweging die individuen en bedrijven uitdaagt om wegwerpwaterflesjes te verbannen, kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan, en altijd (altijd!) een herbruikbare fles mee te nemen. Een kleine dagelijkse verandering met een grote impact: schone oceanen. Sluit je aan bij de Wave en word onderdeel van een golf van verandering

Waterfles met een missie

Dopper heeft een missie. Mensen de mogelijkheid bieden om herbruikbare flessen te verkiezen boven wegwerpwaterflesjes. Om zo de wateren van de wereld te beschermen. Elke minuut belandt een vrachtwagen vol plasticafval in onze oceanen. In diezelfde minuut worden wereldwijd 1 miljoen plastic wegwerpflesjes verkocht. Maar niet door jou. Toch? Sluit je aan bij de Dopper Wave tegen wegwerpplastic en help om het tij te keren. Karmapunten gegarandeerd.

Join the Wave

Op Wereldoceanendag in 2020 lanceerde Dopper de Dopper Wave. De wereldwijde beweging die individuen en bedrijven uitdaagt om wegwerpwaterflesjes te verbannen, kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan, en altijd (altijd!) een herbruikbare fles mee te nemen. Een kleine dagelijkse verandering met een grote impact: schone oceanen. Sluit je aan bij de Wave en word onderdeel van een golf van verandering.

Over de fles

Een uniek ontwerp - een fles en beker in één - met een unieke impact. Dopperflessen zijn vrij van BPA en andere weekmakers. De Dopper Original wordt klimaatneutraal geproduceerd in Nederland. De Dopper Insulated, Steel en Glass worden verantwoord geproduceerd in China (BSCI Code of Conduct). Om vervolgens op biobrandstof verscheept te worden. En er is meer. Zet je je fles op zijn kop? Dan heb je niet alleen een beker om kraanwater uit te drinken, maar zet jij water op een voetstuk.

Dopper Insulated 350 ml

Yin en yang? Leuk, maar nee. Deze flessen zijn hier niet om alles zen te houden. Ze zijn hier om de plasticsoep de wereld uit te helpen. Je kunt het bijna op je scherm zien. Deze fles trilt van de oceaan-reddende krachten. Hij kan niet wachten om de plastic soep de vergetelheid in te schoppen. En laat het formaat je niet op het verkeerde been zetten. Deze thermosfles zal een enorme impact hebben. Met de Dopper Insulated 350 ml bescherm je jouw eigen deel van onze oceanen tegen wegwerpflesjes. Precies, dat is best cool. En hot.

Specificaties:

• Volume 350 ml
• Drie onderdelen, makkelijk schoon te houden
• Vaatwasserbestendig tot 65 C
• Verantwoordelijk geproduceerd in China (BSCI Code of Conduct)
• Voor heet en koud water

Dimensies en gewicht:

• Diameter 6 cm / 2.4"
• Hoogte 23.6 cm / 9.3"
• Gewicht 270 gr / 9.5 oz

Materialen:

• 18/8 roestvrij staal (fles en dop)
• Dubbelwandig vacuüm verzegeld
• PP - Polypropyleen (dop)
• Tritan (witte cup)
• Siliconen (verzegeling in dop en beker) Alle materialen zijn BPA- en ftalaatvrij.

Specificaties

Categorie:
Drinkflessen
Merk:
Dopper
Product:
3582GW