Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Dopper Drinkfles Original Funky Fuchsia

-5% € 13,45 € 12,78

In winkelmandje

Gegarandeerde verzending ten laatste op vrijdag 19/08/22.

Dopper

Met een Dopper-fles ga jij de strijd aan met wegwerpplastic. Iedere verkochte fles draagt bij aan bewustwordingscampagnes rondom plasticvervuiling, educatie over plasticvrije oceanen en het opzetten van schoon drinkwater-projecten. Zodat iedereen een herbruikbare waterfles kan verkiezen boven een wegwerpwaterfles. Karmapunten? Zeker weten. Join the Wave Op Wereldoceanendag in 2020 lanceerde Dopper de Dopper Wave. De wereldwijde beweging die individuen en bedrijven uitdaagt om wegwerpwaterflesjes te verbannen, kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan, en altijd (altijd!) een herbruikbare fles mee te nemen. Een kleine dagelijkse verandering met een grote impact: schone oceanen. Sluit je aan bij de Wave en word onderdeel van een golf van verandering

Waterfles met een missie

Dopper heeft een missie. Mensen de mogelijkheid bieden om herbruikbare flessen te verkiezen boven wegwerpwaterflesjes. Om zo de wateren van de wereld te beschermen. Elke minuut belandt een vrachtwagen vol plasticafval in onze oceanen. In diezelfde minuut worden wereldwijd 1 miljoen plastic wegwerpflesjes verkocht. Maar niet door jou. Toch? Sluit je aan bij de Dopper Wave tegen wegwerpplastic en help om het tij te keren. Karmapunten gegarandeerd.

Join the Wave

Op Wereldoceanendag in 2020 lanceerde Dopper de Dopper Wave. De wereldwijde beweging die individuen en bedrijven uitdaagt om wegwerpwaterflesjes te verbannen, kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan, en altijd (altijd!) een herbruikbare fles mee te nemen. Een kleine dagelijkse verandering met een grote impact: schone oceanen. Sluit je aan bij de Wave en word onderdeel van een golf van verandering.

Over de fles

Een uniek ontwerp - een fles en beker in één - met een unieke impact. Dopperflessen zijn vrij van BPA en andere weekmakers. De Dopper Original wordt klimaatneutraal geproduceerd in Nederland. De Dopper Insulated, Steel en Glass worden verantwoord geproduceerd in China (BSCI Code of Conduct). Om vervolgens op biobrandstof verscheept te worden. En er is meer. Zet je je fles op zijn kop? Dan heb je niet alleen een beker om kraanwater uit te drinken, maar zet jij water op een voetstuk.

450 ml pure perfectie

Zoek je naar meer informatie? Altijd fijn, iemand die het naadje van de kous wil weten. Dat is ook precies wat ons productontwikkelingsteam deed voordat ze de Funky Fuchsia Dopper Original ontwikkelden. En met resultaat. 450 ml pure perfectie, eindeloos navulbaar met kraanwater. Waarom hebben we het over perfectie? Gewoon, de voor de hand liggende dingetjes: vaatwasmachinebestendig (tot 65 °C), BPA- en ftalaatvrij en lichtgewicht, ideaal voor onderweg.

Specificaties:

• Volume 450 ml
• Drie onderdelen, makkelijk schoon te houden
• Vaatwasserbestendig tot 65 C
• Geproduceerd in Nederland
• Alleen voor kraanwater
• Zilver Cradle to Cradle™ gecertifieerd

Formaten en gewicht

• Diameter 6 cm / 2.4"
• Hoogte 24 cm / 9.5"
• Gewicht 101 gr / 3.6 oz

Materialen
• PP - Polypropyleen (dop)
• ABS - Acrylonitril Butadieen Styreen (witte cup)
• TPE - Thermoplastisch elastomeer (verzegeling in dop & beker) Alle materialen zijn BPA- en ftalaatvrij.

Specificaties

Categorie:
Drinkflessen
Merk:
Dopper
Product:
4015FF
Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?