Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Caramel & Cie Boekentas medium Green power

€ 86,90

In winkelmandje

Levering binnen 2 werkdagen.

Beschrijving
38cm medium schooltas, dubbel compartiment schooltas voor de eerste jaren van de lagere school. De Green Power Caramel & Cie schooltas is gemaakt van gerecycleerde materialen van hoge kwaliteit, waterafstotend en ontworpen voor intensief gebruik, en is zo licht mogelijk. De naden zijn versterkt op de slijtagepunten, de materialen zijn waterafstotend, en de rug en zijkanten zijn gemaakt om de inhoud van de tas gedurende een hele dag op school te beschermen.


Comfortabele en ergonomische schooltas
Voor het comfort van uw kind hebben onze verstelbare schouderbanden een ergonomische S-vorm, geïnspireerd op wandeltassen, maar dan veel cooler! Ook het anatomische ontwerp van de rug is versterkt met een goede schuimdikte voor comfort, en honingraatgaas om vocht af te voeren in winter en zomer.


Verantwoorde schooltas
Ontworpen in Frankrijk en gemaakt in onze fabriek voor milieuvriendelijke producten, is de Green Power schooltas volledig gemaakt van gerecycleerd polyester, om afval met stijl te bestrijden. De metalen sluitingen zijn vervangbaar om de levensduur te verlengen. Alle materialen zijn wasbaar met water en zeep.


Praktische ordner
Met twee ruime binnenvakken biedt deze ordner plaats aan twee ordners, meerdere schriften of ordners van 24x32 cm en twee pennenetuis. Het grote buitenvak met een sleutelhanger sluit met klittenband en is groot genoeg om een snack en al zijn kleine schatten te dragen.

Welke schooltas moet ik kiezen? De keuze van een schooltas hangt af van de klas die het kind bezoekt, van het materiaal dat het moet dragen, en van zijn gestalte.

Technische specificaties

  • Kleuren: Bosgroen en Veelkleurig
  • Leeftijd : 5 tot 8 jaar
  • Afmetingen: 38 x 33 x 16 cm
  • Samenstelling : 100% polyester
  • Gewicht: 1 kg
  • Binnenvoering : waterdichte gerecyclede polyester stof
  • Kleine extra : Een etikethouder en een sleutelhanger

Onderhoudsinstructies

Al onze producten zijn waterdicht en van buiten en van binnen afwasbaar met een vochtige spons en een beetje zeep.

Wassen in de machine wordt niet aanbevolen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het etiket aan de binnenkant van uw schooltas.

Service: Onze winkel heeft zijn eigen hersteldienst!

Specificaties

Categorie:
Boekentassen
Hoogte:
33 cm
Breedte:
38 cm
Diepte:
16 cm
Gewicht:
1000 gr
Product:
MSA06_1807
Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?